Opinie klientów




Cieszę się,że mogłem zapoznać się z kilkoma technikami masażu w czasie jednej "sesji" i dziękuję Pani Berenice za profesjonalne podejście i zaangażowanie.
czerwiec 10, 2015

 

Dziękuję, za umożliwienie mojej Mamie mile spędzonego czasu!

styczeń 29, 2016
 

Polecam. Po zgłoszeniu się tam i ustaleniu terminu /szybkim/ jestem bardzo zadowolony. Polecę na pewno nie tylko rodzinie, ale również znajomym Pozdrawiam

listopad 20, 2015
 

bardzo miła atmosfera ale przede wszystkim profesjonalny masaż

listopad 06, 2016
 

miła obsługa polecam

listopad 06, 2016
 

Relaksujący masaż przy miłej muzyce.

listopad 03, 2016
 

Rzetelny masaż, miła obsługa.Polecam.

październik 09, 2016
 

Mila,przyjemna atmosfera, profesjonalizm.
wrzesień 25, 2016

 

Więcej komentarzy na naszym facebooku: https://web.facebook.com/BeFiMed/

 

Opinie z googli: 

Aleksandra Antoniak

6.02.2021

Z czystym sumieniem zachęcam wszystkich spragnionych relaksu- i nie tylko do odwiedzenia gabinetu masażu - Befimed
To nie tylko masaz. To co się tam dzieje to magia relaksu , odprężenia i wyciszenia ! cos niezwykłego :) Polecam z całego serca ! 😇 🤩💤💯🌹🔥🥇
Atutem gabinetu jest to,że miesci się on w budynku Hotelu Homer ,gdzie można zaplanować kilkudniową rehabilitację połączoną z relaksacją i dodatkowo nocleg mają państwo na miejscu ,w bardzo przyjemnych i zadbanych pokojach. I to w bardzo konkurencyjnych cenach 😁:) No grzech nie skorzystać! :)
Zapraszam serdecznie.
Hotel Homer Bydgoszcz
Gabinet Masażu i Fizjoterapii BeFiMed

 

Krzysztof Leśniak

1 opinia

1 luty 2021

Fachowy wywiad i profesjonalnie zrobiony masaż leczniczo-relaksacyjny przez panią Berenikę. Mogę powiedzieć że pozbyłem się bólu w plecach jak i w lędźwiach. Ostatnio miałem masaż na cztery ręce wykonany profesjonalnie przez Berenikę i Andżelikę . Polecam wszystkim ten masaż leczniczo-relaksacyjny.

 

Kontakt

UMÓW SIĘ NA WIZYTĘ